Osvojena je jubilarna, 30. titula i za nedelju, 19. maj, sprema se crveno-bela šampionska proslava, a dva dana ranije biće upriličena promocija novog dresa na poseban način.

Sada već prema tradiciji, klub je spremio zanimljivo druženje sa navijačima uoči superligaške utakmice, poslednje ove sezone. Za kraj domaćeg prvenstva Zvezda će dočekati Napredak u nedelju (19:00), ali je potrebno da već od 18 sati navijači budu na stadionu „Rajko Mitić“ kako bi prisustvovali dodeli pehara i uveličali šampionsku ceremoniju.


Pre toga, u petak, 17. maja od 14 časova biće organizovana promocija novog dresa za sezonu 2019/2020, i to u Red Star šopu na Marakani.

To znači i da zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima Zvezde, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara.

Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb.

Crveno-beli fudbaleri će se, kao po običaju, družiti sa zvezdašima koji dođu i deliti im autograme na specijalnim karticama za ovu priliku, a moći će i da se fotografišu sa njima.

Takođe, i Servis za članstvo na zapadnoj tribini biće otvoren (od 9 do 17 časova) i svako ko postane novi član ili obnovi članstvo, ono će trajati sve do kraja sledeće sezone, odnosno do 1. jula 2020. godine. Za decu do 15 godina članstvo je besplatno, od 15 do 18 plaća se 500 dinara na godišnjem nivou, a za starije od 18 iznosi 1.000 dinara.