6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I DALJE NIJE POZNATO GDE ĆE SE IGRATI FINALE: Evo šta Zvezda i Partizan misle o premeštanju i kada se očekuje odluka…

Objavljeno: 16.05.19 u 11:00

Priliku da se bore za trofej u najmasovnijem takmičenju imaće beogradski ‘večiti’ rivali.

Danas sledi slanje dopisa u Fudbalski savez Srbije, a onda odluka i verovatno usvajanje zahteva uz žrebanje domaćina.

Novi derbi za trofej Kupa Srbije trebalo bi da promeni domaćinstvo, a konačna odluka je u rukama takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Kako saznaje HotSport finalisti Crvena zvezda i Partizan su se složili da borba za trofej bude u Beogradu i da usledi zamena pošto je srpska kuća fudbala projektovala da ‘Čair’ i Niš budu domaćini. Razlog je logičan da se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’ ili u Humskoj. Prvi koraci biće povučeni danas kada će ‘večiti’ rivali uputiti dopis sa istim zahtevom, koji će se razmatrati u narednim danima i konačna odluka će biti doneta najkasnije u ponedeljak.

Zbog navijača lakša je organizacija na nekom stadionu u Beogradu, a domaćin se utvrđuje žrebom kao i pre dve godine, kada je Partizan organizovao derbi i uzeo trofej pogotkom Nikole Milenkovića (1:0), na čelu sa trenerom Markom Nikolićem. Za sada je sigurno da je veliko finale na programu u četvrtak 23. maja, sa početkom od 20 casova, a ostali detalji sačekaće odluku Saveza.

0
0

6 Komentara

    • Zadnje finale kups je bilo na JNA,CITAJ!!! U poslednjih 17 god.samo 2 puta je derbi bio na Marakni ,a 15 puta na JNA!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Valjak ne kaki prosle finale je bilo u Surdulici a prethodne godine kada ste pokrali bilo je na armiskom pasnjaku zato kad nesto ne znas onada cutis

      0
      0
      Odgovori
  1. Poznato je gde se igra finale i to odavno. Liga ne pripada zvezdi i partizanu već svim timovima. Ako do promene ipak dođe to je još jedna propast srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter