0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BOAĆI DOBIO POZIV: Reprezentacija odvodi napadača iz Zvezde?!

Objavljeno: 15.05.19 u 15:52

Špic crveno-belih mogao bi da bude jedan od putnika na Kup afričkih nacija ovog leta.

Ričmond Boaći našao se na širem spisku Gane za igranje na pomenutom turniru.

Ime Zvezdinog napadača nalazi se na široj listi od 30 igrača, a ukoliko bude i na onoj konačnoj od 23 to bi značilo da Boaći neće moći da odradi pripreme sa crveno-belima, niti da igra na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko bi Gana prošla grupnu fazu, što se itekako očekuje, Ričmond Boaći bi Zvezdi mogao da pomogne tek u potencijalnom trećem kolu kvalifikacija.

Kup afričkih nacija traje od 21. juna do 19. jula u Egiptu, a prema FIFA pravilniku klubovi igračima učesnika moraju da daju najmanje dve nedelje odmora. Prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona crveno-beli igraće 9. ili 10. jula.

Sem Asamoe Đana, Džordana Ajua i Madžida Vorisa, ostali napadači sa šireg spiska Kvesi Apije imaju podjednake šanse da se nađu i na skraćenom.

Kako klub iz Ljutice Bogdana neće moći da računa na Boaćija za ključne utakmice na startu sezone, kao ni na pripremama, odlazak na Kup afričkih nacija mogao bi da bude još jedan korak ka prodaji špica. Već postoji interesovanje za Boaćija koje bi moglo da poraste tokom reprezentativnih obaveza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter