Bliži se nedelja, šampionski spektakl i poslednja superligaška utakmica ove sezone! Crveno- beli fudbaleri igraće sa Napretkom uz besplatan ulaz, ali je potrebno preuzeti ulaznice za susret na stadionu „Rajko Mitić“.

U nedelju, 19. maja, već od 18 sati počinje proslava 30. titule, kao i proslava 30. rođendana Delija, zato je potrebno da dođete na Marakanu i pre 18 časova, kako bi pune tribine dočekale crveno-bele šampione.


Prema slovu Zakona, za svaku utakmicu neophodne su ulaznice, pa ćete za šampionski spektakl biti u prilici da ih preuzmete na blagajnama Marakane, kako biste nesmetano ušli na stadion. Karte će se deliti od srede, 15. maja, svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice.

– Očekuje se veliki broj ljudi na samoj ceremoniji proslave titule i poslednjem meču ove sezone u Superligi, zato dođite ranije i preuzmite vaše besplatne karte, kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve. Vladan Milojević je sa svojim saradnicima i izabranicima odbranio domaći tron, i ekipa je zaslužila još jednu atmosferu za pamćenje.poručuju iz kluba