1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAJAVIO POVRATAK NAPADAČA: Igraćemo u Lučanima kao da je 0:0!

Objavljeno: 14.05.19 u 12:42

Zvezdini fudbaleri sutra gostuju ekipi Mladosti u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije, a šef stručnog štaba Vladan Milojević rekao je da će se ponašati kao da je u prvom meču bilo 0:0.

Početak duela u Lučanima zakazan je za sredu od 17:30, a crveno-beli su u prvom duelu polufinala trijumfovali rezultatom 4:1 na svom stadionu.

– Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu – rekao je Milojević.

Trener šampiona Srbije pohvalio je rivala koji stoji na putu ka finalu Kupa.

– Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od strane kolege Neška Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu. Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica. Želimo da idemo do kraja u Kupu, to nam je drugi cilj, ovo je prepreka koju treba uspešno da preskočimo. Ne sme da bude opuštanja, svakodnevno razgovaramo o tome, crta se podvlači kada se završi sezona i onda se sumira urađeno.

Prvi cilj je ispunjen osvajanjem titule, sledi sama završnica borbe za duplu krunu.

– Želeli smo da rešimo prvenstvo što pre, zaslužilii smo i ranije to da učinimo nego pre dva kola. Naporno smo radili da ostvarimo cilj, lično sam želeo da imam još više utakmica posle odbrane titule da pružim šansu i drugim igračima. Svi oni su vredno radili prethodnih godinu dana, imam stvarno veliki broj jako dobrih igrača i svi oni zaslužuju minutažu, zato su u Crvenoj zvezdi.

Šef Milojević je dodao i da će ubrzo moći da računa na sve igrače.

Imamo manjih problema sa povredama, videćemo kakva je situacija i sa Boaćijem. Kontrolni snimci kažu da je dosta dobro, očekujem da ću i na njega moći da računam za nekolko dana, a i Jovičić je imao manjih problema, ali u suštini svi su zdravi – zaključio je Milojević.

Foto: Starsport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter