Nekoliko sati pošto je objavio informaciju da meč Spartaka iz Subotice i Dinama u Vranju nije trebalo da bude odigran, usledilo je izvinjenje Mirka Poledice zbog netačne informacije.

– Izvinjavam se za ovu informaciju, slagali me prijatelji kojima sam verovao. Od danas bivši prijatelji, nije to ni loše ponekad, ljudi uglavnom padaju na glupostima. Rogan je bio prisutan na utakmici ali nije na konferenciji za medije…, napisao je Poledica na svom Tviter nalogu.


A saopštenjem se oglasio i Spartak iz Subotice:

– Povodom vesti koje se pojavila u nekim medijima da je FK “Spartak Ždrepčeva krv” u Vranju 11.05.2019. godine odigrao neregularnu utakmicu FK “Spartak ŽK” izdaje sledeće saopštenje:

FK “Spartak Ždrepčeva krv” se najoštrije ograđuje od svih navoda koji suiznešeni u vesti koja je objavljena u pojedinim medijima da je FK “Spartak ŽK”odigrao neregularnu utakmicu na način da se na klupi našeg tima nije nalazio glavni ni pomoćni trener.

Ova konstatacija je neistinita,a u prilogu Vam dostavljamo protokol sa utakmice odigrane u Vranju u kojem se sve jasno vidi. Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa Tviter naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije.

Zahvaljujemo se svim medijima u Srbiji koji zdušno podržavaju srpski fudbal isport u celini i nadamo se da će tako nastaviti i u buduće.Naš klub im uvek stoji na raspolaganju, navedeno je u saopštenju Subotičana.