0
Evropske lige

DANIJELE DE ROSI: Ja bih sebi produžio ugovor!

Objavljeno: 14.05.19 u 18:22

Legenda ‘vučice’ Danijele De Rosi poslao je jasnu poruku upravi kluba, ali su nož i pogača u njenim rukama.

Skoro dve decenije Danijele De Rosi nosi dres Rome. Ipak, ‘vučica’ je danas saopštila da iskunsi 35-godišnji vezista napušta Olimpiko. Razlog je to što Danijele De Rosi ne može da dobije minutažu koju želi.

– Želim da igram, a moj stav i stav uprave se po tom pitanju razlikuju, ali ne želim da se ljutim ni na koga. Pričaću sa predsednikom jednog dana, nemam problema ni sa kim u upravi. Oni su mislili da ne mogu više da im pomognem, ja sam mislio drugačije, ali nema veze… Da sam ja sportski direktor – ponudio bih sebi novi ugovor – istakao je kapiten Rome.

On je najavio da će za koju godinu sa sendvičem i pivom navijati za svoj klub.

– Uvek ću voleti ovaj klub. Ne bih isključio mogućnost da me u nekoj od narednih godina vidite kako sa sendvičem i pivom navijam za svoje drugare. Jedino odlazim sa malim razočarenjem u grudima, osećao sam da smo postali klub kakav smo želeli, ali nismo uspeli da napravimo još jedan korak napred – zaključio je De Rosi.

Romi tokom leta sledi renoviranje, a to podrazumeva baziranje na mlađim igračima tipa Zaniola, Klajverta, Undera i Šika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter