0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

ZVANIČNO: Dejan Stanković u Kući slavnih!

Objavljeno: 13.05.19 u 23:45

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković i zvanično je postao deo Kuće slavnih.

Pred sam početak utakmice 36. kola Serije A između Intera i Kjeva, Dejan Stanković je i zvanično postao član Kuće slavnih.

– Prijem u kuću slavnih Intera je zaista veliko, životno priznanje na koje sam veoma ponosan i koje mi mnogo znači. Ovakva priznanja, u sprotskom smilsu, daju neku vrstu besmrtnosti i to me čini vrlo srećnim. Hvala pre svega mojoj porodici, prijateljima brojnim saigračima i trenerima iz Intera, ali i porodici Morati, što su mi pomogli da dođem i budem tu gde jesam, u Kući slavnih jednog tako velikog kluba kao što je Inter. Godine provedene u Interu bile su sigurno najuspešnije u mojoj karijeri, jer o tome svedoče trofeji, a samim tim i za mene najlepše – rekao je Dejan Stanković.

Do sada su u Kući slavnih bili Valter Zenga, Havijer Zaneti, Lotar Mateus i Ronaldo. Uz Dejana danas su primljeni Frančesko Toldo, Đakinto Faketi i Đuzepe Meaca. U konkurenciji veznih igrača Stanković je glasovima navijača pobedio Sandra Macolu i Nikolu Bertija.

Dejan Stanković je sa Interom osvojio pet Skudeta, četiri kupa, jednu Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo klubova u fudbalu. Odigrao je 239 utakmica i postigao je 29 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter