0
Evropske lige

TRANSFER KOJI ĆE ZAPALITI ŠPANIJU: Mesi vrbuje nekadašnjeg fudbalera Reala, Simeone pokušava da ga preotme!

Objavljeno: 13.05.19 u 14:56

Izvesno je da će se nekadašnji fudbaler Reala ponovo vratiti u Španiju, ali ovog puta će nositi dres nekog drugog kluba. 

Mediji u Španiji navode da bi Anhel Di Marija mogao uskoro da se vrati u zemlju u kojoj je pružao neke od najboljih partija. Ipak, ovog puta ne u Real. On bi mogao da pojača gradskog rivala Atletiko ili čak Barselonu.

Na njegovom prelasku aktivno radi njegov saigrač iz reprezentacije Lionel Mesi koji odavno ne krije da bi ga rado video na ‘Nou Kampu‘. Sa druge strane u Atletiko pokušava da ga vrbuje drugi Argentinac Dijego Simeone.

Mediji navode da je Di Marijin prioritet da igra uz Mesija i bude jedan od retkih fudbalera koji je nosio dres oba španska velikana Reala i Barse. Pre njega to su učinili Luis Figo, Ronaldo, Robert Prosinečki, Samuel Eto, Luis Enrike…

Anhel Di Marija je igrao u Realu četiri godine u periodu od 2010. godine. Potom je otišao u Mančester Junajted, a nakon toga u PSŽ. Za sada nije poznato koliko obeštećenje traže ‘sveci’ za Argentinca.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter