0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

SKORO PA GOTOVO: Azar stigao, sledeći je Jović…

Objavljeno: 13.05.19 u 22:52

Real Madrid je dogovorio posao oko kupovine Edena Azara, a ceo posao bi trebalo da bude završen 30. maja posle finala Lige Evrope u Bakuu.

Tu se Real neće zaustaviti. Navijači ‘kraljavskog kluba’ očekuju Pola Pogbu, ali će pre njega najverovatnije dočekati Luku Jovića. Kako javljaju španski mediji menadžer Srbina Fali Ramadani danas je stigao u Madrid gde će se sastati sa drugim čovekom Reala Hoseom Anhelom Sančezom.

Dve strane su počele pregovore još početkom aprila kada je Fali Ramadani ponudio svog klijenta Realu, a Madriđani odgovorili da su spremni za pregovore. Navodno, 3. maja sve je dogovoreno, a ostalo je još da se dogovore Real Madrid i Ajntraht.

Navodno, Real će Nemcima ponuditi 60 miliona evra i Raula de Tomasa na pozajmicu do kraja sledeće sezone. Luka Jović bi za šestogodišnji ugovor mogao da dobije oko 30 miliona evra.

Videćemo hoćeli ceo posao biti završen do 1. juna kako se i najavljuje…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter