0
Evropske lige

EDEN AZAR KONAČNO OTKRIO: Istina je, odlučio sam gde ću nastaviti karijeru

Objavljeno: 13.05.19 u 11:03

Najbolji fudbaler Čelsija napokon je otvoreno govorio o svojoj budućnosti, a po svemu sudeći, ona nije vezana za ‘plavce’.

O odlasku Edena Azara sa Stamford bridža se priča već mesecima, tačnije, od Mondijala u Rusiji. I pored velikog interesovanja Real Madrida, odigrao je celu sezonu za Čelsi, da bi tek sada konačno nešto otkrio javnosti.

– Istina je, doneo sam odluku o nastavku karijere. Da li bih voleo da se situacija razjasnila ranije? Da, voleo bih, ali se to nažalost nije desilo. Obavestio sam klub o svojoj odluci pre nekoliko nedelja – rekao je Azar, a njegove reči prenose engleski mediji.

Ponovo se šuška da ima sklopljen dogovor sa Realom, koji bi za njegov transfer platio oko 140.000.000 evra, što je 40.000.000 manje od sume koju Čelsi traži.

– I dalje čekam konačan rasplet. Kao što i vi čekate. Kao što i navijači čekaju. Moja odluka nije zavisila od Čelsijevog ishoda sezone i plasmana u Ligu šampiona. Već sam ranije odlučio i to je to. Sada čekam – poručio je Belgijanac.

Čelsi je sezonu u Premijer ligi završio na trećem mestu, iza Mančester sitija i Liverpula. Preostaje mu još jedna veoma bitna utakmica, u finalu Lige Evrope u Bakuu u kom će igrati protiv gradskog rivala Arsenala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter