0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SOLSKJER O SLEDEĆOJ SEZONI: Tek sada kreće naporan rad – neki igrači su bili dobri, ali ne dovoljno dobri

Objavljeno: 12.05.19 u 19:38

Još jedna sezona za zaborav evropskog velikana.

Mančester Junajted je takmičenje u Premijer ligi završio na 6. poziciji sa osvojenih 66 bodova, čak 32 manje od šampiona Mančester Sitija.

U poslednjem kolu engleskog šampionata na Old Trafordu Junajted je izgubio od Kardifa rezultatom 2:0.

– Današnja igra nije bila problem. Može da se desi da imate posed lopte i pravite šanse, ali mi smo primili lake golove i nismo uspeli da iskoristimo prilike. To nije naš najveći izazov, ima drugih stvari na kojima pre toga treba da radimo. Čeka nas dug i težak put kako bismo došli tamo gde želimo da budemo naredne sezone. Grinvud je bio briljantan – bio je naš daleko najbolji igrač i to govori mnogo o tom klincu. Kada je počeo da trenira sa privm timom nije imao samopouzdanja, ali vidi se da se trudi. Ne iznenađuje me njegov nastup, znao sam da je spoosban za to, rekao je Ole Gunar Solskjer.

Norveški strateg govorio je i o dolazećem periodu:

– Trebaće nam vremena da se približimo timovima sa vrha, ali to treba da nam bude cilj. Završili smo udaljeni šest bodova iza trećeg, četvrtog i petog na tabeli, a cilj treba da nam bude da ih prestignemo. Siti i Liverpul su postavili visok standard, a pre nego što pomislimo na njih, treba da idemo korak po korak. Sada počinje naporan rad. Svi imaju slobodno leto i moramo da se vratimo da drugim mentalitetom i promenjenim stavom. Treba da se ponašamo kao da smo Mančester Junajted. Neki igrači su bili dobri, ali nisu bili dovoljno dobri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter