0
Evropske lige

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

JIRGEN KLOP: Nema plakanja! Više od ovoga nismo mogli…

Objavljeno: 12.05.19 u 19:50

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je njegova ekipa učinila sve što je mogla u borbi za titulu i da nije želeo drugo mesto, ali da sada mora da se okrene finalnoj utakmici Lige šampiona.

– Ljudi mogu da kažu da smo mogli da uradimo ovo ili ono, ali zaista ne mislim da smo mogli da uradimo više od ovoga. Mančester siti je imao sreće u nekim trenucima, a i mi smo imali sreće u nekim trenucima. Radilo se o tome da ostanemo u trci i da verujemo u uspeh i to smo uradili – rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Liverpul se do današnjeg poslednjeg kola borio za titulu u Premijer ligi sa Mančester sitijem. „Crveni“ su sezonu završili sa 97 bodova, bodom manje od Sitija, koji je odbranio titulu pobedom protiv Brajtona od 1:4. Liverpul je pobedio Vulverhempton sa 2:0.

– Teško je kada ti je protivnik Mančester siti. Nisu mogli da nas se otarase, ni mi nismo mogli njih da se otarasimo. Osvajanje drugog mesta u Premijer ligi nije ono što sam želeo, ali ovo moramo da gledamo kao prvi korak za ovu ekipu. Imamo tri nedelje da se pripremimo za finale Lige šampiona – rekao je Klop.

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da je ekipa dala sve od sebe u borbi za titulu u Premijer ligi i najavio da će se i sledeće sezone boriti za taj trofej.

– Izgubili smo samo jednu utakmicu u ligi cele sezone. Dali smo sve od sebe. Osvojili smo 97 bodova. Čestitam Mančester sitiju, a mi ćemo se i sledeće sezone boriti za taj trofej – rekao je Salah, preneli su britanski mediji.

Salah je dobio zlatnu kopačku za najboljeg strelca lige, zajedno sa saigračem Sadiom Maneom i napadačem Arsenala Pjerom Emerikom Obamejangom. Sva trojica postigli su po 22 gola.

Liverpul će u finalu Lige šampiona 1. juna u Bakuu igrati protiv Totenhema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter