0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GVARDIOLA ISKREN: Moram da se zavhalim Liverpulu, njihova sjajna forma nas je terala da budemo bolji

Objavljeno: 12.05.19 u 21:50

Dva tima imala su izvanrednu sezonu u Engleskoj, ali je prvak morao da bude samo jedan.

I to je Mančester Siti.

Nakon što je veliki kamen sa srca pao Pepu Gvardioli nakon osvajanja trofeja u Premijer ligi, španski strateg je govorio o utiscima:

– Moram da čestitam Liverpulu i da im se zahvalim. Njihova sjajna sezona i forma gurali su nas i naterali da budemo visoko iznad standarda. Neverovatna sezona, 98 bodova i žestoka borba od prvog do poslednjeg kola. Prošle sezone mi smo postavili visoke standarde i Liverpul ih je sada prihvatio. Morali smo da pobedimo u 14 vezanih utakmica u ligi da bismo osvojili ovu titulu i nijednom nismo prosuli bod. Ovo je nesumnjivo najteža titula koju sam osvojio u karijeri, rekao je Gvardiola, a zatim dodao:

– Uzeli smo Komjuniti Šild, zatim Liga kup, Premijer ligu i sada nas čeka finale FA kupa. Možete da uzmete jednu titulu, i to se događa, ali kada osvojite dve u nizu protiv jakih klubova i menadžera, a rivali ulažu veliki novac, to znači da se zaista dobro radi u našem klubu. To je realnost. Sledeća sezona će biti teža, ali i mi ćemo biti još jači. Imam osećaj da ćemo i sledeće sezone opet biti u sličnoj poziciji i završiti ovde gde smo danas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter