0
Domaći fudbal

FOTO: SIM SRBIJE

U ISTIM BOJAMA: Fudbaleri Vojvodine i Partizana na teren izašli u specijalnim majicama

Objavljeno: 11.05.19 u 19:16

Lepa slika ovog popodneva stiže nam iz Srpske Atine.

Na stadionu Karađorđe fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčali u majcama Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije i tako najavili Svečano otvaranje ovog takmičenja u Novom Sadu 15. maja 2019.

Na stadionu Karađorđe i danas se pričalo o Sportskim igrama mladih. Novi Sad će biti domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih za region. Ceremonija je na program 15. maja sa početkom u 10 h, na Trgu slobode. Povodom toga danas su na stadion Karađorđe fudbaleri Vojvodine i Partizana istrčali u majcama Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije. Bilo je lepo videti fudbalere i sudije Super lige Srbije kako izlaze na teren i podržavaju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi. A aplauz je dobio i maslota Viktor, koji je najmlađima na stadionu podelio puno majci.

Kao i mnogo puta do sada FK Vojvodina i FK Partizan su se priključili promociji i podršci Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, dajući podršku deci, sportu i promociji zajedništva, fer pleja i drugarstva kao osnovnih ciljeva ovih Igara. Sve zbog dece Srbije, koja uz podršku Vlade Srbije, sponzora i prijatelja mogu besplatno da se takmiče u sportovima koje vole (tenis, basket 3 na 3, rukomet, odbojka, odbojka na pesku, stoni tenis, šah, atletika, Coca Cola cup u malom fudbalu i LINO između dve vatre).
Igre spajaju region, učesnici su deca osnovnoškolskog uzrasta sa teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Deca ne moraju biti aktivni sportisti, već samo ljubitelji druženja i zdravog načina života.

Posebnu zahvalnost Dunav osiguranje SIM Srbije duguje pulu sponzora – generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca Cola koja je svim srcem uz Igre, Banci Poštanskoj štedionici, Elektroprivredi Srbije, Telekomu Srbija – MTS i Podravki Srbije.

FOTO: SIM SRBIJE
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter