1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DA LI SE UEFA OGREŠILA: Mesto u idealnom timu Lige Evrope za jednog Srbina, mnogi se pitaju gde je drugi?!

Objavljeno: 11.05.19 u 00:07

Fudbal u Srbiji možda nije na najvišem niovu, ali nema sumnje da se u svetu veoma cene naši fudbaleri.

Jedan naš fudbaler zasluženo se našao u idealnom timu Lige Evrope. Ovoga puta u najboljem timu  nedelje našao se Mijat Gaćinović koji je odigrao izvanredan duel u dresu Ajntrahta.

Njegova dobra igra nije pomogla Ajntrahtu da se plasira u finale pošto je Čelzi slavio sa 4:3 nakon penala. Gaćinović je imao primećenu partiju, a jedan od najboljih poteza bila je sjajna asistencija kojom je spojio  Jovića sa šansom za gol.

Pitanje koje postavljaju mnogi je da li je UEFA trebalo da pronađe mesto i za Luku Jovića u idealnom timu? Treba uzeti u obzir i činjenicu da je uz Žirua  Jović sa 10 postignutih golova na deobi prvog mesta na listi najboljih strelaca. Pored toga  naš fudbaler ove sezone važi za jednog od najboljih igrača i ovog leta biće veoma tražena roba na fudbalskom tržištu.

Uz Srbina se u idealnom timu nalaze još dva saigrača iz nemačkog tima, pet fudbalera „plavaca“, jedan as Valensije i dva igrača Arsenala:

Idealni tim Lige Evrope nakon revanša polufinala:

Trap (Ajntraht) – Emerson (Čelsi) , David Luiz (Čelsi), Hintereger (Ajntraht), Zapakosta (Čelsi) – Azar (Čelsi), Gaćinović (Ajntraht), Loftus-Čik (Čelsi)- Gameiro (Valensija), Obamejang (Arsenal), Lakazet (Arsenal)

Foto: Starsport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter