0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

BARAŽ ZA SL: Inđija opravdala ulogu favorita, Radnčki posle trilera savladao Metalac

Objavljeno: 11.05.19 u 19:55

Odigrani su polufinalni mečevi baraža za popunu Superlige.

Pobede su u ovoj rundi izvojevale domaće ekipe, Inđija i kragujevački Radnički, te će se ta dva tima i boriti za plasman u elitni rang.

Veoma interesantna utakmica odigrana je na stadionu ‘Čika Dača’, gde je domaći tim imao prednost od dva gola, a gosti su uspeli da se vrate i utakmicu odvedu u triler završnicu. Golovima Vujasina i Zdravkovića, Radnički je stigao do prednosti početkom drugog poluvremena i činilo se da će uspeti da utakmicu rutinski prievde kraju.

Gosti su potom krenuli na sve ili ništa i to im se isplatio. Prvo je na sjajan način mrežu zatresao Aleksandar Ješić, da bi meč dva minuta pre kraja u produžetke odveo Admir Kecap. Tokom dodatnih pola sata igre rezultat se nije menjao, a domaća ekipa imala je više sreće i koncentracije u penal završnici. Junak regularnog dela Kecap pogodio je stativu u prvoj seriji, da bi kasnije i Vukmanović promašio, te su domaći igrači stigli do trijumfa s 4:1.

(VIDEO:YouTube/Prva liga Srbije)

U istom terminu odigrano je i drugo polufinale, gde je kao pobednik izašla Inđija. Ekipa iz Srema do prednosti je stigla golom Srđana Dimitrova u 28. minutu. Gosti do izjednačenja dolaze pogotkom Bogdana Miličića u 35. minutu sa bele tačke, da bi konačan rezultat i put u finale svojoj ekipi obezbedio Nikola Dimitrijević u 53. minutu utakmice.

Domaćin finala biće Inđija, koja je bila bolje plasriana tokom regularnog dela. Pobednik ovog duela igraće protiv četrnaestoplasiranog tima Superlige.

(VIDEO:YouTube/Prva liga Srbije)

BARAŽ ZA SUPERLIGU – polufinale

Inđija – Zlatibor 2:1 (1:1)
(Dimitrov 28, Dimitrijević 53 – Miličić 35pen)

Radnički – Metalac 2:2 (0:0); Penali – 4:1
(Vujasin 46, Zdravković 50 – Ješić 73, Kecap 88)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter