0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ZAKAZALA ŠAMPIONSKO SLAVLJE: Jevtović otkrio kome posvećuje današnji gol!

Objavljeno: 10.05.19 u 22:03

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom 1:0 nad Proleterom najavili su proslavu titule zakazanu za nedelju, 19. maj, u 19 sati.

Pogodak vredan pobede u Novom Sadu postigao je krilni napadač crveno-belih Milan Jevtović.

– Nakon kornera koji je izveo Ebisilio, golman Proletera je bio nesiguran i najbolje sam se snašao u toj gužvi. Srećan sam zbog trećeg gola u crveno-belom dresu, videlo se i po slavlju koliko mi znači pogodak. Drago mi je što sam iskoristio šansu i opravdao poverenje trenera i stručnog štaba. Vežbamo često završnicu na treninzima, volim da ostajem da radim na tome i sada se to i isplatilo. Posvetio bih ovaj gol svom drugu Nikoli Timotijeviću – rekao je Jevtović.

Zvezdin džoker osvrnuo se na učinak ekipe protiv Proletera.

– Teška utakmica, bilo je dosta prekida igre, to nas je svakako ometalo. Znamo da teren u Novom Sadu nije u najboljem stanju, to se i danas pokazalo. Ipak, trudimo se da se ne obaziremo na to, uslovi igre su isti za sve. Važno je da smo zabeležili novu pobedu, iako je titula obezbeđena mi uvek idemo na pobedu.

Crvenu zvezdu u sredu očekuje revanš polufinala Kupa Srbije u Lučanima.

– Imamo lepu prednost, ali svesni smo da ne smemo da se opustimo. Mladost je dobra ekipa i zato ćemo se maksimalno ozbiljno pripremiti za taj susret. Naravno, podrška navijača biće naš adut, a verujem da će dobar rezultat biti još lepši povod da u što većem broju ispune stadion na proslavi titule, u nedelju kada ćemo odmeriti snage sa Napretkom – poručio je Jevtović.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter