0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U NOVOM SADU: Milojević izveo na teren dva napadača, ‘otpisani’ na klupi (SASTAVI)

Objavljeno: 10.05.19 u 17:20

Crvena zvezda u 36. kolu Superlige Srbije gostuje Proleteru u Novom Sadu, titula je osvojena, sada ostaje da šansu dobiju oni sa manjom minutažom.

Crvena zvezda je osvojila (od danas) 30. titulu prvaka države. Meč u Novom Sadu protiv Proletera bio je prilika da trener crveno-belih Vladan Milojević šansu da igračima sa manjom min utažom, ali se to neće desiti. Šansu jesu dobili neki momci kojih dugo nije bilo u startnih 11, a ‘otpisani’ su ostali na klupi.

Gol Crvene zvezde danas će braniti sjajni rezervista Zoran Popović. Desnog beka igra Filip Stojković, dok je uloga levog pripala Milanu Gajiću. Štoperski tandem čine Nemanja Milunović i kapiten Vujadin Savić.

Sredinu terena pokrivaće Goran Čaušić i Mirko Ivanić umesto prve zvezde tima Marka Marina, dok će po bokovima delovati Aleksa Vukanović i Veljko Simić. Vladan Milojević se opredelio za dva napadača Dejana Joveljića i Milana Pavkova.

Na klupi su oni koji su zaboravljeni ovog proleća, naravno ako izuzmemo Milana Borjana, Srđana Babića i Dušana Jovančića, a to su Erik Jirka, Lorenco Ebisilio, Stefan Hajdin i Milan Jevtović.

PROLETER: Vesić – Mitrović, Lambulić, Plavšić, Govedarica – Tanasin, Ćuković, Pinto, Čović, Čolović – Vujaklija.
CRVENA ZVEZDA: Popović – Stojković, Savić, Milunović, Gajić – Čaušić, Ivanić, Simić, Vukanović – Joveljić i Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter