9
Domaći fudbal

VULETIĆ NE ODUSTAJE: Predstavnik Partizana zbog titule 1946. Zvezdu vodi na sud – ‘Mislim da imaju čega da se plaše’!

Objavljeno: 10.05.19 u 17:02

Ukoliko je dileme i bilo, od danas je više nema – Komisija za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u razmeri 3-1 glasala je za usvajanje preporuke o priznavanju titule Crvene zvezde iz 1946. godine. Ipak, Vladimir Vuletić, predstavnik Partizana u ovoj komisiji, istakao je posle odluke, a preneli beogradski mediji, da će ova priča nastavak dobiti pred Upravnim sudom.

Vuletić je jedini bio protiv odluke da crveno-belima bude priznata titula od pre 73 godine:

– Tri člana komisije su glasala za, jedan je bio protiv, to sam bio ja. Ovo je poraz prava . Mi nećemo dozvoliti da se na ovakav način unižava pravo i mi ćemo nakon odluke Skupštine pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije i tek nakon što najviša instanca donese odluku. Partizan ima iskustvo sa pobedama na sudu, gde odluke nisu unapred skrojene. I dalje govorim „No passaran“ ovo neće proći! Dok živim i dok dišem nadam se, Partizan se sa ovim neće složiti, jer jedna sila dignutih ruku ne može da bude jača od sile argumenata koje smo predočili, rekao je on, da bi potom nastavio:

– To je ono što mogu da kažem, a Partizan će organizovati posebnu konferenciju za medije. Predložio sam da mediji budu priznati. Na osnovu odluke koja je već doneta na prošloj sednici. Ova komisija je danas isključila javnost odlukom „4 prema 1“. Čega su se plašili? Mislim da imaju prava da se plaše, dodao je Vuletić.

0
0

9 Komentara

  1. Pa ti si naucio da gubis tako da ti jos gubitnicka misija nece tesko pasti i nece uticati na tvoju tezinu.
    Ali neznam sta ce biti u ponedeljak ko ce to da istera do kraja jer kako cujem ti i tvoja druzina ste
    dozlogrdili partizanovcima pa resili da vas najure iz Partizana, jer sve sta ta druzina radi radi u korist
    Zvezde i dok ste vi u Partizanu naspram Zvezde nece biti jakog Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek hoće na sud, ok njegovo pravo koje mu niko nemože i nesmije osporiti. Samo kad ide na sud treba ljudski pošteno predati tužbu za neke titule koje je sud udruženog rada dijeli, da se vidi da li je taj sud imao pravo o tome odlučivati. Treba podnijeti tužbu protiv uefe jer u uefi piše Vsrdar je šampion te godine u Jugi. Da li je to sve po zakonu,

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj samo što ne eksplodira malo od debeline a više od muke. Ubiše ga kompleksi i mržnja prema Zvezdi. Ništa mu ne ide ni sedmica na loto ni dojava za klađenje ni osporavanje titule. Ali latinski i karaoke e to je već nešto.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovaj ce da se zagrcne na krmenadlu koju glodje sa koske koliko je zapenio. Mora da ga je decko, studnet 2 god., ostavio pa vileni…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter