0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI ZA LIVERPUL I KLOPA: Oporavio se jedan od najboljih!

Objavljeno: 10.05.19 u 14:29

Važni dueli su pred ekipom Jirgena Klopa.

Liverpul i dalje ima šansu, da uz povoljan razvoj situacije stigne do trofeja u domaćem takmičenju, ali i do onog u Ligi šampiona.

Redsi će igrati drugo vezano finale, a na raspolaganju za ovaj meč nemački stručnjak će imati i Mohameda Salaha. Kako je trener Liverpula danas rekao, Egipćanin će biti u timu već za utakmicu protiv Vulverhemptona ovog vikenda. On je u prethodnom kolu doživeo na utakmici protiv Njukasla (3:2) potres mozga, zbog kog je morao da propusti revanš polufinala protiv Barselone (4:0).

Jedan od najboljih igrača Liverpula danas se na treningu priključio ekipi, a za naredne duele u sastavu takođe trebalo da budu Endi Robertson i Džordan Henderson. Ono što ne raduje navijače tima sa ‘Enfilda’ je činjenica da Roberto Firmino neće biti u timu za ove utakmice.

FOTO: STARSPORT

Pred poslednje kolo Mančester Siti ima bod više od Liverpula, a u poslednjem kolu gostuje Brajtonu, dok ‘redsi’ dočekuju Vulverhempton. Obe utakmice na programu su u nedelju od 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter