0
Evrokupovi

FOTO: YouTube

TEN HAG: Ovo je okrutno! MOURA: Nemoguće je objasniti kako se osećam!

Objavljeno: 09.05.19 u 00:15

Junak večeri Lukas Moura nije znao kako da opiše osećaj posle velike pobede u Amsterdamu, dok sa druge strane ‘tragičar’ Erik Ten Hag nije znao da objasnio ono što se večeras dogodilo.

‘Brazilcu bi trebalo podići spomenik’, rekao je Kristijan Eriksen, a evo šta je posle najbolje partije u karijeri rekao strelac tri gola Lukas Moura.

– Nemoguće je objasniti kako se osećam. Veoma sa srećan i ponosan na svoje saigrače. Uvek smo verovali u ovaj trenutak, da je ovo moguće. Dali smo sve od sebe i zaslužili ovaj trenutak. Mi smo porodica, to je nemoguće objasniti. Fudbal nam daje ovakve trenutke koje ne možemo ni zamisliti. Moramo da uživamo. Pogledajte mene, ovo je najbolji trenutak u mom životu i mojoj karijeri – rekao je Lukas Moura.

Trener Ajaksa Erik ten Hag nije znao šta je snašlo ekipu i njega.

– Okrutno smo izbačeni. Bili smo tako blizu nečega što smo zaslužili. Ali ta poslednja sekunda… Rekao sam igračima na poluvremenu da ništa nije gotovo, a to se videlo i po načinu na koji je Totenhem igrao u finišu prvog dela. Dok smo išli u svlačionicu verovali su u preokret. U nastavku su igrali mnogo hrabrije, što nam je otvorilo protoira za kontre. Ali, nismo nikako mogli da tog trećeg gola koji bi sve okončao i oslobodio moj tim psihički – istkako je Ten Hag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter