0
ATP

SPORT NA TV: Jutro pripada tenisu, veče Luki Joviću i Ligi Evrope

Objavljeno: 09.05.19 u 08:37

Danas vas na programu srpskih televizija očekuje zanimljiv sportski program. 

Ljubitelji tenisa mogu od podneva da uživaju u svom omiljenom sportu, dan je protkan i košarkom, a završiće ga mečevi Lige Evrope. 

Jutro na Sport klubu 1 počinje tenisom. u 11:25 očekuje vas prenos iz studija, a od podneva meč osmine finala Mastersa u Madridu. Čilić igra protiv načeg Lasla Đerea, a potom i Đoković Šardi. Od 16 časova očekuju vas Federer i Monfis, a od 20 časova na teren će i Tiafoe – Nadal. Ljubitelji košarke od 04:30 mogu pratiti šesti meč između Portlanda i Denvera. Od 12 časova na programu Sport klub 2 očekuje vas meč Halep Barti, a VTA u Madridu je na programu sve do 19 časova. Ljubitelji košarke u dnevnom terminu mogu pratiti VTB ligu i treći meč četvrtfinala izmežu Nižnjeg i CSKA, a od 19 časova i turska liga i meč Karšijaka – Efes.

Ajntraht ima čemu da se nada, a hoće li Luka Jović i družina pobediti Čelzi u Londonu možete da proverite u 21 čas na Areni 1. Ljubitelji rukometa od 19 časova mogu pratiti na Areni 2 meč Bundes lige izmeću HSG Vetclar i THV Kjel. Od 21 sat na Areni 2 očekuje vas meč između Valensije i Arsenala. Ljubitelji hokeja mogu pratiti NHL meč između Karoline i Bostona. Španska košarka od 21:30 na Areni 3 donosi meč Real Madrid – Estudijantes.

Meč Čelzija i Ajntrahta možete takođe pratiti na RTS 1 kanalu od 20:55. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter