3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDI FINIŠ ŠAMPIONA: U ekipu se vratio Holanđanin, ali na leto možda napusti Zvezdu!

Objavljeno: 09.05.19 u 09:48

Povreda je izbacila vezistu iz takmičarskog ritma, a odigrao je samo jedan meč u drugom delu sezone i u klubu nisu bili zadovoljni njegovim učinkom.

Mnogo više se očekivalo od Lorenca Ebisilia, a Holanđanin je posle dve godine provedene u Apoelu i nastupima u Ligi šampiona trebalo da bude dirigent igre Crvene zvezde. Čitav prolećni deo sezone vezista je proveo pokušavajući da sanira povredu mišića koju je dva puta obnavljao i odigrao je samo jedan meč u Surdulici. Navijači se pitaju što nije u kombinaciji, a jasan je razlog da Ebisilio nije spreman da ispuni zadatke trenera Vladana Milojevića i standardne uloge su uveliko bile podeljene tokom njegovog ‘bolovanja’. Nedavno se vratio u ekipu i verovatno će imati neku minutažu u finišu sezone sada kada je overena titula i čeka se plasman u finale Kupa Srbije.

Naravno, u klubu nisu zadovoljni prikazanim od Ebisilia i sve češće se spominje mogući rastanak na leto i pored važećeg ugovora i izbora novog pojačanja na njegovoj poziciji. Zimus je postojalo interesaovanje iz Amerike i crveno-belima je ponuđeno 1,5 miliona dolara. Posao nije sklopljen i pošto bivši igrač Ajaksa ima jak ugovor potreban je sporazum dve strane u narednom periodu.

0
0

3 Komentara

  1. Erazmo Roterdamski je još u šesnaetom veku napisao satirični esej “Pohvala ludosti”, koji je toliko svež i aktuelan da u potpunosti odslikava stanje stvari u ovoj sadašnjoj Zvezdi, gde neformalna grupa koja vodi Zvezdu nastupa sa pompeznom retorikom, čiji trener sa svojim pogledom na fudbal otvara nova poglavlja u akcionim spektaklima po SLS, a na utakmicama ima gledalaca samo u tragovima! Nikako da izvuku zaključke zašto ove grandiozne rezultatske poduhvate u SLS, prati samo probrana publika kao novinari, izveštači, kamermani, članovi najužih portodica i po koja devojka koja želi da bude viđena na TV! Nova veštačka inteligencija na “severu” je posebna priča jer oni ne gledaju utakmicu oni pevaju od sreće, čpotpuno isključeni iz ovog sveta, i kada Zvezda igra ovako traljavo, sporo, jalovo, neborbeno, bez imalo žara!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Milojeviću, samo napred! Pokazao si da imaš ono iz čega se legu pilići! Ti imaš viziju i siguran si da će Ebesilio proraditi jer ti to osećaš! Daj mu još jednu 25-u šansu u ovom prvenstvu! Ostavi se ti ćorava posla da pružiš šansu mladim igračim Zvezde, sada kad je šampionat odlučen! Bolje je da pružiš još jednu po “x” puta do sada šansu Ebesiliu. On je naša budućnost!

    0
    0
    Odgovori
  3. Naravno, Ebesilia u tim! Ebesilio trči brzo do bola i borben je do koske! Ne, ne, nije on debeo, to je samo privid, vizuelnži efekat koji proizvodi njegov dres. Ima odličan lažnjak koji uopšte ne usporava igru! Eto, ponekad zaboravi gde je protivnički gol pa pošalje sjajan pas prema Borjanu uvek tačno u milimetar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter