0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Uros Racic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠPANCI PUNE ZVEZDI KASU: Koliko će ‘crveno-beli’ zaraditi od transfera Račića u Englesku?

Objavljeno: 08.05.19 u 19:17

Crvena zvezda ima iza sebe odličnu sezonu, izvesno je da će ovog leta zaraditi dosta od transfera, ali na ‘Marakanu’ će stići i neki neplanirani milioni.

Uroš Račić i Nemanja Maksimović mogli bi od leta da pronađu nove klubove, a od potenciajalnih transfera mogla bi dobro da zaradi i Crvena zvezda. Račić se vraća sa pozajmice iz Tenerifea, a mediji pominju da je za njegove usluge zainteresovan Bornmut koji je spreman da plati obeštećenje od 11 miliona evra. Crvena zvezda bi od tog transfera mogla da prihoduje 20 posto, odnosno 2.200.000 evra.

Maksimović je na pozajmici u Hetafeu ostavio dobar utisak, a to je bilo dovoljno da ubedi Valensiju da ga vrati na ‘Mestalju‘. Valensija ga je prošlog leta prodala za pet miliona u predgrađe Madrida, uz mogućnost otkupa po ceni od 7,5 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter