0
Evropske lige

FOTO: ASCOLI CALCIO 1898

NA PRAGU VELIKOG TRANSFERA: Nikola Ninković na meti Siniše Mihajlovića, ali i polufinaliste Lige Evrope! (FOTO)

Objavljeno: 08.05.19 u 19:25

Partizanovo dete bi moglo da napravi novi iskorak u svojoj karijeri.

Nikola Ninković je u Srbiji, u dresu Partizana, često bio osporavan i na meti kritika, a svoj kvalitet je tek na momente pokazivao. Nešto bolje i, pre svega slobodnije, je igrao u Italiji, u Kjevu i Đenovi, a posebno Askoliju gde je ove sezone imao zapaženu ulogu.

Ipak, to je Serija B, pa pomalo iznenađujuće deluju navodi italijanskih medija da je pred najvećim transferom u karijeri.

Kako prenosi italijanski ‘Tutomerkatoweb’, Ninković je na listi želja Bolonje koju predvodi Siniša Mihajlović, Breše koja je novi član Serije A, ali i nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta!

Poslednji navedeni klub je možda i najveće iznenađenje, budući da je u velikom usponu u poslednje dve sezone i, nakon osvojenog Kupa Nemačke prošle, ove sezone igraju u polufinalu Lige Evrope i imaju šansu da sutra izbore finale ukoliko eliminišu Čelsi posle 1:1 u prvom meču.

Ukoliko se njihovo interesovanje ispostavi ozbiljnim, imaju sigurno najveću šansu da dovedu Ninkovića. Očigledno žele da nastave sjajan niz sa igračima iz Srbije i sa Balkana, jer su aktuelni nosioci igre Luka Jović, Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Ante Rebić.

Ove sezone je za Askoli postigao šest golova, imao sedam asistencija za ukupno 30 odigranih mečeva tokom sezone.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter