0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Printscreen

KAMEN BI ZAPLAKAO: Tadić ovo nije zaslužio, Srbin u suzama, evo koji ga je igrač Totenhema tešio (FOTO)

Objavljeno: 08.05.19 u 23:55

Posle 135 igre videli smo našeg fudbalskog maestra Dušana Tadića u finalu Lige šampiona, ali je fudbal još jednom dokazao da je igra čudnovata.

Nekoliko sekundi je delilo Ajaks i Dušana Tadića da 1. juna ‘zaplešu’ stadionom ‘Vanda Metropolitano’ u Madridu u borbi za ‘ušati pehar’. Ali, sudbina nije tako htela, Lukas Morua je het-trikom i trećim golom sekund pre kraja odveo Totenhem u finale ‘elitnog’ klupskog evropskog takmičenja.

Fudbaleri Ajaksa su u neverici polegali na teren. Suze su zalile travu ‘Johan Krojf arene’ da je narednih nekoliko dana neće morati zalivati. Slomljen na travi ležao je i srpski ‘mađioničar’ na terenu Dušan Tadić. Srbin nije mogao da smiri suze, prvo se prekrio dresom preko glave, a onda seo i zaplakao.

Da ga uteši prišao je štoper Totenhema Tobi Aldervajreld. Naime, Belgijanac je jedu sezonu sa Dušanom igrao u engleskom Sautemptonu. Ipak, sigurno da njegove reči nisu utešile srpskog fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter