0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SKANDAL O KOM BRUJI ‘ČIZMA’: Bakajoko odbio da uđe u igru, a onda psovao i vređao Gatuza (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.19 u 00:01

Uspeli su igrači Milana da stignu do pobede u 35. kolu Serije A protiv Bolonje.

Ovaj trijumf rezultatom 2:1 ostao je u senci sukoba Đenara Gatuza i Tjemuea Bakajoka.

Na Apeninima posle meča se strasti ne smiruju, a razlog svega je žučna rasprava koja je zabeležena u 26. minutu utakmice. Bakajoko, koji za Milan nastupa kao pozajmljeni igrač Čelsija trebalo je da zameni Lukasa Bilju koji se u tim momentima povredio i nije mogao da nastavi duel. Gatuzo je vezistu poslao na zagrevanje, a kada je video na koji je način ovaj to učinio vratio ga je na klubu i na teren poslao Hosea Mariju.

Tada je situacija kulminirala i fracuski inernacionalac je imao šta da poruči trener uz par psovki, dok mu je ovaj navodno rekao da će sve rešiti nakon meča. Postoje tvrdnje od pojedinih izvora i da je Gatuzo na rasističkoj osnovi uzvratio Bakajoku, u svakom slučaju došlo je do veoma neprijatne sitaciji koja ne priliči ljudima koji brane boje slavnog kluba.

Sve ovo dešavalo se pred očima mladog Kutronea, koji je ostao ‘bez reči’ i sve je bacilo u senku pobedu koja Milan vodi ka Ligi Evrope, a kako je sve to izgledalo možete pogledati:

(VIDEO:YouTube/MLON13 Web. Social. Event.)

Ovo nije prvi incident Bakajoka u poslednje vreme, a nedavno je sa Kesijem izvrgavao ruglu dres igrača Lacija Aćerbija pred navijačima Milana, a pre nekoliko dana zaksnio je na trening jer ostao bez goriva. Posle svega ovoga čini se da Gatuzo jedva čeka da mu istekne pozajmica i da se vrati u Čelsi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter