0
Evropske lige

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel during UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TUHEL NAPUŠTA PSŽ: Alegri sve bliže ‘Parku prinčeva’?

Objavljeno: 06.05.19 u 19:43

Loši rezultati u poslednje vreme uzdrmali su poziciju Tomasa Tuhela.

Samo jedna pobeda u poslednjih sedam utakmica, bili su razlog da uprava kluba sa ‘Parka prinčeva’ razmisli o promeni trenera.

Među tim mečevima bio je i poraz u finalu Kupa od Rena, ali i rana eliminacija u Ligi šampiona, gde su ‘sveci’ imali visoke takmičarske ambicije. Trofej u Ligi 1 ipak ide u korist Tuhela i mogao bi da bude rastanak, a tamošnji mediji spekulišu i o sukobu sa sportskim direktorom Anterom Erikeom, koji bi mogao da ubrza rastanak.

Na drugoj strani ‘Korijere delo Sport‘ donosi vest da bi put francuske prestonice mogao da krene sadašnji trener Juventusa, Masimilijano Alegri. On još nije potpisao novi ugovor sa starom damom, ali se očekuje da narednih dana sedne se predsednikom Andreom Anjelijem i dogovori nove uslove. Planove kluba iz Torina mogao bi da pokvari PSŽ, čiji čelni ljudi smatraju da bi upravo Alegri koji je izgubio dva finala Lige šampiona mogao da im donese trofej u tom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter