Fudbaler Liverpula sa ovih prostora Dejan Lovren rekao je danas da je jako ljut pred naredni meč protiv Barselone.

Naime, njemu smeta jer su njegovu ekipu otpisali pred revanš meč polufinala LŠ protiv Barselone. Ocenio je da njegov tim ima neophodan kvalitet da preokrene situaciju u revanšu. Podsetimo, Liverpul je poražen 3:0 u prvom meču i zbog toga im javnost ne da veliku šansu za prolaz u finale.


– To me jako ljuti. Ćini me gladnim da im pokažemo da smo sposobni da prkosimo verovatnoći i uradimo nešto posebno na Enfildu. Imamo sjajan tim, a takvi igrači moraju da se pokažu u velikim utakmicama. Mislim da je sutrašnja jedna od takvih. Zbog toga smo Liverpul. Zbog toga smo jedinstven klub. Trenutno, po rezultatu to ne izgleda tako, ali fudbal je nepredvidiv, posebno u Ligi šampiona na Enfildu”, naveo je hrvatski reprezentativac.

Lovren ističe da je od velike važnosti da njegova ekipa rano postigne gol, ukoliko ostvari taj cilj, meč će biti otvoren.

Ukoliko uspemo to, onda je sve moguće. Naravno, odbijamo da se predamo bez borbe i ne prihvatamo da smo već ispali. Biće težak izazov posle 0:3, ali uradili smo to već mnogo puta. Liverpul je poznat po preokretima. Nadam se da će imati snage da to ponovo uradi, ističe reprezentativac Hrvatske.