0
Fudbal

LIGA ŠAMPIONA AZIJE: Poznati putnici dalje u grupi C, Paktahor minimalcem do vrha tabele!

Objavljeno: 06.05.19 u 20:03

Dve utakmice odigrane su u današnjem programu Lige šampiona Azije.

U prvom meču dana remizirali su Estegal i Al Duali 1:1, a Paktahor je minimalnom pobedom bar do večeras zaseo na vrh tabele.

U borbi direktnih konkurenata za plasman u dalji tok takmičenja Esteglal je dočekao Al Duail. Ekipa iz Katara praktično je večeras obezbedila prolaz dalje jer pred poslednji meč ima tri boda više od večerašnjeg protivnika, uz to i bolju gol razliku. Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja. Već na početku drugog dela meča poveli su domaći. Igrao se 53. minut Rozbeh Češmi doneo je prednost domaćem sastavu. Radost im nije dugo trajala jer je dva minuta kasnije Junior poravnao rezultat i ispostaviće se postavio konačnih 1:1.

Grupa C – AFC 5. kolo

Esteghal – Al Duali 1:1 (0:0)
(Češmi 53 – Junior 55)

21.00 Al Hilal – Al Ain

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U D grupi Lige šampiona Azije sastali su se Pakhtor i Persepolis. U dosta izjednačenoj utakmici za nijansu je bila bolja ekipa iz Uzbekistana koja je slavila minimalnim rezultatom 1:0. Nakon poraza od Al Sada u prošlom kolu današnjom pobedom vratili su se na prvo mesto sa utakmicom više od Al Ahlija i Al sada. Nakon mirnog prvog poluvremena uspeli su domaći da probiju bedem gostiju golom u 86. minutu, a strelac je bio Igor Sergejev.

Grupa D – AFC 5. kolo

Paktahor – Persopolis 1:0 (0:0)
(Sergejev 86)

20.45 Al Sad – Al Ahli

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter