1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Mislim da je bio gol, nismo smeli da strepimo do poslednjeg minuta…

Objavljeno: 05.05.19 u 22:22

Trener Partizana bio je mnogo zadovoljniji ishodom utakmice 35. kola Superlige Srbije u kojoj je Partizan golom u 93. minutu savladao Napredak iz Kruševca.

Još će se dugo pričati o golu Aleksandra Šćekića u trećem minutu nadoknade. Stiče se utisak da lopta nije prešla gol liniju, ali je sudija ipak pokazao na centar, na radost malobrojne publike u Humskoj.

Kako je sam rekao posle meča, mišljenja je da je lopta prešla gol liniju.

– Sa pozicije sa koje sam ja gledalo, učinilo mi se da jeste – rekao je Savo Milošević novinarima.

Kada je reč o samoj utakmici…

– Logično je da u nekom trenutku moji igrači odigraju loše, nose taj psihološki i fizički pritisak dugo vremena. Jako je teško očekivati od ekipe da u svakom momentu na svakoj utakmici da maksimum. Mi smo i danas stvorili ja ne znam koliko šansi, nismo smeli da dozvolimo da strepimo do poslednjeg minuta. Ali ekipa je izdržala, opet su pokazali karakter u drugom poluvremenu i na karakter smo uspeli da preokrenemo utakmicu. To je za svaku pohvalu – rekao je Milošević.

Na kraju je zaključio rečima da je najbitnije da njegov tim napreduje iz dana u dan i da je pred njima dugačak i težak put.

– Pouke ćemo izvlačiti iz utakmice u utakmicu, to je put koji će biti jako težak i to moramo da očekujemo – zaključio je Milošević.

0
0

1 Komentara

  1. SAVO, ISTA PRICA. NEMAS
    NIKAKVU IGRU. MISLIS DA
    ZNAS ,ALI NEZNAS TAJ ZANAT. TREBA MNOGO GODINA DA UCIS ,PA TAD
    IZVOLI. NE BRUKAJU I SEBE
    I PARTIZAN. GOSPODIN SI,
    ODI GOSPODSKI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter