1
Domaći fudbal

ROSIĆ SPREČIO ZVEZDINO SLAVLJE: Ovako je čuvar mreže Mladosti skinuo penal Benu (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.19 u 19:43

Crvena zvezda i Mladost vode uzbudljivu bitku u drugom poluvremenu, nedostaju samo golovi.

Crveno beli imaju inicijativu, iako se i gosti ne daju i povremeno zaprete. Pavkov je u 65. minutu bio u duelu sa Šatarom nakon jednog od prekida sa strane. Napadač Crvene zvezde je pao u kaznenom prostoru a sudija je pokazao na belu tačku.

Izvođač najstrože kazne bio je Ben, a odlični dvadesetdvogodišnji čuvar mreže Mladosti Dragan Rosić pročitao je napadača Zvezde i skinuo mu je penal. Nekoliko napada kasnije crveno-beli ostali su sa igračem manje na terenu. Do kraja meča ostalo je još dvadeset minuta.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

0
0

1 Komentara

  1. Daleko najgori igrač na utakmici je bio “kapitalac” Ben, ne zbog toga što je promašio penal, nego što je u prvom poluvremenu 9 puta prodao loptu protivniku, a u drugom je imao još 6 izgubljenih lopti, ukupno 15! Milojević ne menja Bena sa takvim učinkom na utakmici! Pitam se da li bi neki drugi trener držao u timu Savića, Jovičića i Bena?! Šta to znači?! Ili da trener ne zna ništa, ili da namerno postavlja u tim nedorasle igrače, iz tamo nekih njemu poznatih razloga! Inače, igra Zvezde je bila grozna, da se čovek naježi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter