0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI ZVEZDA OTVORITI ŠAMPANJAC: Milojević šalje najjači sastav na teren, evo sa kim do fešte… (SASTAV)

Objavljeno: 05.05.19 u 10:10

Novu dominantnu sezonu ekipa Vladana Milojeviča želi da kruniše uspehom protiv Mladosti, a onda da usledi proslava sa „Delijama“.

Šampionska žurka je spremna na stadionu „Rajko Mitić“ od 18 časova kada će Crvena zvezda pobedom nad Mladosti iz Lučana postati po 29. put šampion države, a drugi put zaredom. Novu dominantnu sezonu na domaćoj sceni uz niz rekorda i nastupima u Ligi šampiona obeležili su izabranici trenera Vladana Milojevića i došli su na korak od cilja. Završni pečat trebalo bi da udari tim koji je ovog proleća imao najveću minutažu i jedino u kombinaciji nije Ričmond Boaći, koji trenira pod posebnim režimom. Kartone je odradio Branko Jovičić i zauzeće svoju poziciju, a poslednja linija se neće menjati posle uspeha protiv Partizana i Vojvodine.

Od strata se očekuje najbolji strelac El Fardu Ben, a pored njega nastupaće još prvi asistent ekipe Marko Marin i Mirko Ivanić i u napadu Milan Pavkov. Ukoliko budu uspešni u preostala dva kola test će imati igrači sa manjom minutažom, a provereni aduti imaće jos jedan zadatak da prođu revanš sa istim rivalom u Lučanima (prvi meč 4:1), a onda da u finalu Kupa pokušaju da uzmu drugi domaći trofej. Crveno-beli čekaju duplu krunu od 2006. godine, ali idu korak po korak. Prvo overa titule, pa na drugi kolosek za krunisanje istorijske rezultatske sezone.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Ivanić, Marin – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter