0
Fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Second qualifying round 1st leg Partizan v Buducnost (Podgorica) Sasa Ilic (L) and Andrija Delibasic Beograd, 11.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEBITOVAO: Andrija Delibašić vodio prvi meč kao glavni trener, ali nije najbolje prošao…

Objavljeno: 05.05.19 u 13:45

U vrlo važnoj utakmici koja može da odluči trku za titulom, njegov tim je na domaćem terenu osvojio samo bod.

Andrija Delibašić je nekoliko godina proveo u Partizanu kao pomoćnik nekolicini trenera, bio deo velikih uspeha crno-belih, a trenutno je prvi pomoćnik trenera Budućnosti iz Podgorice Dejan Mrvaljević.

Kako je Mrvaljević bio suspendovan za utakmicu protiv Zete, popularni ‘Deli‘ je uskočio u ulogu glavnog trenera i poveo tim u vrlo važnoj utakmici u šampionskoj trci sa Sutjeskom.

Na njegovu žalost, nije uspeo da odvede Budućnost do trijumfa, pošto je Zeta odolela na stadionu ‘Pod Goricom’ i meč je završen rezultatom 0:0.

Sutjeska sada ima velikih sedam bodova više od Budućnosti, a do kraja prvenstva ostalo je još četiri kola.

– Bili smo pod imperativom pobede, ali uzeli smo bod, koji nam ne znači mnogo. U prvom delu se igralo izjednačeno, imali smo blagu inicijativu, ali smo u drugom poluvremenu potpuno dominirali i zaslužili bar jedan gol. Igračima ne mogu da zamerim ništa, daju sve od sebe tokom cele druge polusezone. Razumem ih, jako je teško igrati dobro, imati dobre rezultate, a na tabeli se ništa ne menja. To teško pada psihički – rekao je Delibašić, a prenose podgoričke ‘Vijesti’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter