Trener Savo Milošević veruje u iskusne adute i uspeh koji je imperativ protiv rivala iz Kruševca, a u sastav se vraćaju Mark Valijente i Slobodan Urošević.

Samo pobede u finišu sezone garantuju Partizanu nastup naredne sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a večeras je na terenu Napredak i tri boda su imperativ domaćina. Trener Savo Milošević je svestan zadatka i pritiska tako da kako saznaje HotSport ima poverenje u iskusne pojedince i neke promene u odnosu na poslednji meč od pre nekoliko dana su neophodne.


Uloge pozadi se menjaju. Bojan Ostojić ima probleme sa povredom, a Svetozar Marković je suspendovan zbog žutih kartona. Njih bi trebalo da zamene Mark Valijente i Strahinja Pavlović, a na poziciju levog beka vraća se Slobodan Urošević.

Kaznu je odradio Aleksandar Sćekić, a tu je i standardni Saša Zdjelar uz Danila Pantića i iskusnog Zorana Tošića.

Uspešan recept sa Nemanjom Nikolićem iza napadača Rikarda Gomeša neće se promeniti protiv ekipe koja je na debiju Save Milosevića bila pobednik, pa crno-beli imaju dovoljno motiva za revanš u Humskoj.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Valijente, Pavlović, Urošević, Sćekić, Zdjelar, Pantić, Tošić, Nikolić, Rikardo.