0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINI UMETNICI: Navijači Zvezde crtali treću zvezdicu i zaradili kartu za proslavu titule! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.19 u 18:30

Vrlo zanimljivo druženje na Trgu Slavija bilo je pravo zagrevanje za osvajanje titule i nedeljnu utakmicu sa ekipom Mladosti od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.
Bilo je to tradicionalno druženje sa crveno-belim fudbalerima pred novi superligaški meč, ovaj put pred susret 5. kola plej-ofa domaćeg prvenstva.

Veliki broj zvezdaša okupio se na Trgu Slavija i bio je u prilici da se druži sa trojicom Zvezdinih asova. Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Miloš Vulić rado su delili autograme na svojim karticama, a neizbežno je bilo i fotografisanje, i tako su nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa svojim idolima.

Glavni događaj ipak je bio vrlo kreativnog karaktera. Svi navijači pokazali su umeće i na 10 štafelaja crtali su Zvezdin grb sa trećom zvezdicom, u susret osvajanju 30. titule državog prvaka. Zvezdaši su i na taj način pokazali koliko vole klub i koliko im je stalo da se još jedan trofej nađe u vitrinama crveno-belog muzeja na Marakani. Rado su uzeli četkice i boje, pa je treća zvezdica zasijala na grbu šampiona Srbije.

Svi učesnici su dobili i po ulaznicu za sutrašnju utakmicu i imaće priliku da bodre svoje idole na putu ka odbrani trona.

– Uvek nam je drago da se odazovemo ovakvim akcijama, pogotovo kada vidimo koliko nas ljudi vole i podržavaju. Na nama je samo da im se za podršku odužimo dobrim partijama i pobedama, i verujem da ćemo se sutra svi zajedno radovati titulu – rekao je Jovančić, a Joveljić se nadovezao:

– Najmanje što možemo je da malo popričamo sa njima, slikamo se i podelimo autograme. Voleo bih da vidim zvezdaše u što većem broju doći i u nedelju na Marakanu, da zajedno pobedimo i odbranimo tron.

I Miloš Vulić nije krio oduševljenje prilikom druženja i nove akcije.

– Navijači su naš veliki pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili tu gde jesmo. Zadovoljstvo nam je da se družimo sa njima kad god možemo, a sutra od 18 časova svi na Marakanu. Još jedna pobeda i titula – poruka je talentovanog veziste.

Duel sa ekipom Mladosti je prava prilika da u nedelju od 18 sati date vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića i da osvoje neophodna tri boda kako bi odbranili titulu i ispunili prvi od dva cilja, a to je dupla kruna.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter