0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI VEĆ LEGLE PARE OD JOVIĆA: A, evo koliko će još ako ode u Real, samo da ne skrene u Minhen…

Objavljeno: 04.05.19 u 00:07

Ajntrahtiz Frankfurta je nedavno kupio Luku Jovića za sedam miliona evra, a deo novca pripao je njegovom matičnom klubu Zvezdi.

Luka Jović je zvanično fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta koji ga je nedavno otkupio od Benfike. Obeštećenje je bilo sitnica, sedam miliona evra, a deo kolača pripao je Crvenoj zvezdi. Reč je o ne velikoj svoti novca, naim u kasu crveno-belih slilo se 130 hiljada evra, ali…

Večeras je kao ‘bomba’ odjeknula vest da su se Luka Jović i Real Madrid dogovorili oko transfera vrednog 60 miliona evra. Ako se to ispostavi tačnom informacijom, na stadion ‘Rajko Mitić’ onda tek stiže velik suma novca. Ona bi iznosila između 1,2 i 1,5 miliona evra, naravno zavisi od tačnog iznosa obeštećenja.

Zvezdi odgovara da Luka Jović pređe u bilo koji tim iz Evrope, sem iz Nemačke. Najgore po crveno-bele bi bilo da je ovo bio samo ‘lažni balon’ oko Reala i da ‘srpski Falkao’ završi u Bajernu iz Minhena. U tom slučaju Crvena zvezda ne bi dobila novac iz fonda solidarnosti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter