0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SUPERLIGA KINE: Hulk namestio gol, a onda majstorijom presudio Piksijevoj ekipi

Objavljeno: 04.05.19 u 13:14

Odigrane su dve utakmice osmog kola elitnog ranga kineskog fudbala.

Četvrti poraz u tekućoj sezoni doživela je ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piski i to na gostovanju od Šangaja – 2:0.

Do prednosti na ovoj utakmici domaća ekipa došla je nakon jednog časa igre i to posle greške igrača Gvangžoua. Posle kornera koji je sa leve strane izveo Hulk, Ju je prebacio glavom loptu sa prve stative, a onda je jedan od defanzivaca gostujuće ekipe pokuašavajući da je izbaci u gol aut pogodio stativu. Posle odbitka lopta se vratila do Šenglonga koji ju je sproveo u mrežu.

Drugi gol bio je solo akcija kapitena domaće ekipe. Dobio je na sredini terena Hulk loptu Oskara, a onda je sam pretrčao do protivničkog šesanaesterca, namestio se i pogodio sa oko 20 metara razdaljine i tako postavio krajnji rezultat. Svih 90 minuta na ovoj utakmici u sastavu gostiju proveo je Duško Tošić.

Nešto ranije danas, Tjanđin Teda nije uspela da opravda ulogu favorita na gostovanju protiv Vuhan Žala koji je u veoma lošoj formi i sa jednom pobedom od starta. Gostujuća ekipa stigla je do prednosti u 26. minutu pogotkom Ačemponga, da bi početkom drugog poluvremena Jun pogodio za konačnih 1:1.

SUPERLIGA KINE, 8. kolo

Subota
Vuhan Žal – Tijanđin Ted 1:1 (0:0)
(Jun 46 – Ačempong 26)

Šangaj SIPG – Gvangžou 2:0 (0:0)
(Li Šenglong 60, Hulk 74)

13.35 Gvangžou Evergrande – Peking Gvan
13.35 Šandong – Hebei

Nedelja
9.30 Beking Rene – Henan
13.35 Điangsu – Dalijen
13.35 Šenžen – Šangaj Šenhua
13.35 Tjanđin Teda – Lifan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter