0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

SRBI U KONKURENCIJI ZA IDELANI TIM BUNDESLIGE: Evo kako možeta glasati za Kostića i Jovića

Objavljeno: 04.05.19 u 13:37

Sjajnu sezonu imali su srpski internacionalci.

Ekipa iz Frankfurta bori se za plasman u Ligu šampiona, a ukoliko to ne uspeju da učine kroz prvenstvo mogli bi eventualnim osvajanjem Lige Evrope.

Bilo kako bilo, sve što su do sada uradili Jović, Kostić, pa i Gaćinović (nije u konkurenciji) zaslužuje svaku pohvalu. Očekivano je bilo da se u odabranom društvu nađe sada već izvensno buduće pojačanje madridskog Reala, ali su devet golova i 13 asistencija dovoljan razlog bili da mu se pridružu Kragujevčanin.

Pored Kostića u konkurenciji na sredini su: Kaj Haverc (Leverkuzen), DžejdonSančo,MarkoRojs AkselVicel (Borusija Dortmund), LeonGorecka,DžejmsRodrigez TijagoAlkantara (Bajern), Makoto Hasebe (Ajntraht), Kerem Demirbaj (Hofenhajm), MaksimilijanEgeštajn i DaviKlasen (Verder), Ondrej Duda (Herta), Vinčenco Grifo (Frajburg) i Marsel Sabicer (Lajpcig).

Luka Jović sa 17 golova jedan je od glavnih kandidatam, a konurenti su mu: Julijan Brant (Leverkuzen), Pako Alkaser (Borusija Dortmund), Sebastijan Ale (Ajntraht), Torgan Azar (Borusija Menhengladbah), Maks Kruze (Verder), Robert Levandovski (Bajern), Jusuf Poulsen (Lajpcig), Vut Veghorst (Volfzburg) i Andrej Kramarić (Hofenhajm).

Glasanje traje do 19. maja i svako može glasati za više igrača, a Bundesliga će na kraju sabrati glasove i igrače rasporediti u formaciju 3-4-3. Ukoliko želite da podržite Kostića i Jovića, to možete da učinite na OVOM LINKU.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter