0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Samoubistvo Totenhema – dva crvena i poraz koji bi mogao da ga košta Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.19 u 15:50

‘Pevci’ su ozbiljno ugrozili svoje šanse da se nađu u Ligi šampiona sledeće sezone porazom od Bornmuta rezultatom 1:0 (0:0).

Totenhem je na ‘Vitaliti’ stadionu igrao za Ligu šampiona, iako se nalazi između dve utakmice polufinala tog takmičenja protiv Ajaksa. I podbacili su.

‘Pojela’ ih je nervoza. Najviše jednog od najboljih igrača, Sona, koji je živce izgubio u 43. minutu posle ‘batina’ koje je dobio, a onda i Fojt posle dva minuta igre u nastavku.

 

Londonski tim je bio bolji do momenata dva isključenja Sona i Fojta. Šanse nisu koristili Lukas Moura, Dele Ali i Son, a onda je sve otišlo nizbrdo.

Son je isključen jer je udario Lemara, a sudija nije imao nikakvu dilemu, baš kao ni u slučaju kada je Fojt uklizao sa dve noge. A ušao je u igru dva minuta pre toga, na početku drugog poluvremena!

Sve od tog momenta je otišlo na ‘vodenicu’ domaćih. Prvu veliku priliku nije iskoristio Ajb u 73. minutu, ali jeste Ake u 91. minutu, jer je bio najviši u skoku posle kornera Frejzera.

Za pobedu Bornmuta i razbijanje duha Totenhema. Sada dva gradska rivala, Čelsi i Arsenal, imaju priliku da ih prestignu na tabeli i kolo pre kraja ih izbace iz mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Klasično samoubistvo…

Premijer liga, 37. kolo:

Petak

Everton – Barnli 2:0 (2:0)
(Ričarlison 17, Kolmen 20)

Subota

Bornmut – Totenhem 1:0 (0:0)
(Ake 91)

16.00 Vest Hem – Sauthempton
16.00 Vulverhempton – Fulam
18.30 Kardif – Kristal Palas
20.45 Njukasl – Liverpul

Nedelja
15.00 Čelsi – Votford
15.00 Hadersfild – Mančester junajted
17.30 Arsenal – Brajton

Ponedeljak

21.00 Mančester siti – Lester

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter