0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Arnautović dvostruki strelac za ‘Čekićare’, Vulvsi nadigrali Mitrovićev Fulam (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.19 u 18:13

U popodnevnom terminu Premijer lige u okviru 37. kola odigrane su dve utakmice, Vulverhemton je pobedio Fulam sa 1:0, a Vest Hem je nadigrao Sautemton sa 3:0.

Vulverhemton – Fulam 1:0

Vukovi su Fulam dočekali sa željom i voljom da dođu do nove pobede, a to se videlo već u 12. minutu kada je Diogo Jota imao prvu šansu, a zahvaljujući čuvaru mreže Serhiju Riku mreža Fulama je mirovala. Ponovo je Jota bio akter velike prilike za Vulvse, nekoliko santimetara ga je delilo od gola. Leander Dendonker je u 32. minutu imao priliku nakon centaršuta udario je sa peterca, ali nije bio dovoljno precizan. Na poluvremenu ipak nije došlo do promene. Drugo poluuvreme ponovo otvorio Jota, njegov udarac ponovo nije bio precizan. Mitrović je imao priliku u 63. minutu da prekine inicijativu domaćih, ali je u 63 minutu promašio izglednu priliku. Odmah potom pokušali su i Neves i Doerti, ali je golman Fulama bio na visini zadatka. Doerti je u 75. minutu pronašao Dendonkera koji je unutar šesnaesterca precizno raspalio i doneo prednost Vulvsima. Domaći će na kraju biti zadovoljni minimalcem koji ih ostavlja na sedmom mestu.

Vest Hem – Sautempton 3:0

Nakon kontre u 16. minutu Nobl je pronašao Marka Arnautovića koji je uspeo da primi loptu između dvojice štopera Sautemptona i savlada čuvara mreže gostiju. Nakon loše odbrane Forstera najbliži lopti bio je ponovo Arnautović koji je glavom savladao nemoćnog čuvara mreže Sautemtona za 2:0. Tri minuta kasnije konačan rezultat 2:0 postavio je Frederiks.

Premijer liga, 37. kolo:

Petak

Everton – Barnli 2:0 (2:0)
(Ričarlison 17, Kolmen 20)

Subota

Bornmut – Totenhem 1:0 (0:0)
(Ake 91)
Vest Hem – Sauthempton 3:0
(Arnautović 16,69, Frederiks 72)
Vulverhempton – Fulam 1:0 (0:0)
(Denkondeker 75)
Kardif – Kristal Palas
20.45 Njukasl – Liverpul

Nedelja
15.00 Čelsi – Votford
15.00 Hadersfild – Mančester junajted
17.30 Arsenal – Brajton

Ponedeljak

21.00 Mančester siti – Lester

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter