0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ ZAVRŠIO POSAO, ČEKA SE TADIĆ: Dva velika evropska kluba spremna da iskoriste klauzulu u ugovoru

Objavljeno: 04.05.19 u 12:46

Ajaks je u dobroj prilici da prođe u finale Lige šampiona, a velike zasluge za to idu na račun Dušana Tadića.

Baš ta činjenica, ali i to da tokom čitave sezone igra na veoma visokom nivou, rezlog su zbog kog se mnogi evropski klubovi raspituju za njegove usluge.

Poslednjih dana uglavnom se govori o Luki Joviću i njegovom prelasku u madridski Real, ali se juče pojavila vest da su agenti Dušana Tadića svog klijenta ponudili ‘kraljevskom klubu’, ali i da je odgovor bio negativan. Ipak, izgleda da postoje i druge opcije, na kojima se ‘radi’ pa tako specijalizovani sajt ‘Tutomerkatoveb‘ piše da su Juvnetus i Bajern Minhen pokazali interesovanje.

Ovaj sajt dodaje i to da u ugovoru koji je letos potpisao sa timom iz Amsterdama Tadić, stoji kluzula za transfere u iznosu od 16 miliona evra, što nije visoka cena u odnosu na igre koje je pružio, ali ni nerealna za pomenute klubove. Ukoliko je ova informacija tačna, vrlo je verovatno da će Tadić napustiti klub u koji je došao za nešto više od 11 miliona evra iz Sautemptona.

Sjajnu sezonu ima arhitekta igre ekipe Erika ten Haga, tokom ove sezone postigao je 34 golova i asistirao za još 21. To nije bilo dovoljno da privuče pažnju Reala kome trebaju mlađi igrači, ali bi zato mogao da u Bajernu zameni Hamesa Rodrigeza koji najverovantnije neće biti kupljen od pomenutog kluba ili Paula Dibalu u Juventusu. Upravo je svoj raskošni talenat i sjajnu formu, Tadić prikazao protiv ‘stare dame’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter