0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERIJA A: Ronaldo i Juve izvukli bod, Torino i dalje u igri za Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.19 u 22:40

U premijernom meču 35. kola Serije A Juventus i Torino igrali su nerešeno 1:1 (0:1), a zadovoljnija je na kraju bila ‘stara dama’.

Juve je šampionski šampanjac već popio, te se činilo da bi večeras mogao da pogura gradskog rivala Torino ka Ligi šampiona. Dugo su ‘bikovi’ vodii, ali na kraju je ‘stara dama’ iščupala bod. Ali, idemo redom…

Torino je prvi put zapretio u 15. minutu kada je Beloti dobro šutirao, ali se Ščešnji dobro postavio i loptu odbio u korner. Tri minuta kasnije sve je ličilo na ‘lakrdiju’. Ruku na srce od strane fudbalera Juventusa. Pjanić je napravio kardinalnu grešku, poigrao se pred svojim golom, izgubio loptu, a naš reprezentativac Lukić na majstorski način matirao Poljaka – 1:0.

Juventus se posle primljenog gola trgao, samo minut kasnije šutirao je Matuidi, ali je Sirigu bio siguran. U 22. minutu šutirao je Ronaldo, ali je lopta otišla pored desne stative. Pred kraj prvog poluvremena Torino je ponovo zapretio, šutirao je Ansaldi, ali je udarac Argentinca odbranio Ščešnji.

U nastavku na gol Torina kidisao je Juve, najopasniji po gol Sirigua bio je Ronaldo, ali je Portugalac bio zaustavljen. Ne i u 84. minutu kada je Spinacola sjajno centirao, a Ronaldo pogodio glavom pod prečku za konačnih 1:1.

Juventus je šampion Italije i tri kola pre kraja ima 89 osvojenih bodova. Torino je sada šesti sa 57 poena, dva manje od četvrtoplasirane Atalante i poenom manje od Rome.

SERIJA A – 35. KOLO:

Petak:

Juventus – Torino 1:1 (0:1)
(Ronaldo 84 – Lukić 18)

Subota:

18.00 Kjevo – SPAL
20.30 Udineze – Inter

Nedelja:

12.30 Empoli – Fiorentina
15.00 Lacio – Atalanta
15.00 Parma – Sampdorija
15.00 Sasuolo – Frosinone
18.00 Đenova – Roma
20.30 Napoli – Kaljari

Ponedeljak:

20.30 Milan – Bolonja

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter