0
Evropske lige

FOTO: YouTube

RONALDO: Kažu mi ‘kako možeš da budeš tužan, pa ti si Kristijano’

Objavljeno: 03.05.19 u 14:53

Portugalac je dao jedan od emotivnijih intervjua u poslednje vreme.

I Kristijano Ronaldo je čovek od krvi i mesa.

Zvezda Juventusa je govorila o aktuelnim dešavanjima u svetu fudbala i njegovoj ulozi u istom.

– Neću da poreknem da me ponekad zamara i da mi je dosadno to što svake godine moram da dokazujem da sam dobar. Teško je to, pogotovo jer vam stalno nameću dodatni pritisak na leđa, kao da stalno morate nešto da dokažete ljudima, ne samo sebi. Ali, srećom imam bliske ljude, pre svih porodicu, koja me podržava, što mi daje dodatni vetar u leđa, rekao je Ronaldo, pa dodao:

– Ne vidim da je neko pomislio: ‘Ima 33, 34 ili 35 godina, treba da ga ostavim na miru’. Zato se trudim da uvek iznenadim ljude u pozitivnom smislu. Gledaju u mene kao u osobu koja nikada nema problema, koja nikada nije tužna, koja nema nijedan problem u životu. Ljudi te jednostavno identifikuju kao čoveka bez problema, sa uspehom, novcem. Mnogi mi često kažu: ‘Kako možeš da budeš tužan, pa ti si Kristijano Ronaldo‘. Morate da shvatite da nismo svi isti, nisu svi proživeli neke trenutka kao, na primer, ja, niste isto odrastali, vaspitavani… Znam i da mnogi čekaju moj neuspeh, da promašim penal ili zakažem u važnom trenutku, sve je to deo života i moraš da budeš spreman za tako nešto. Na to sam spreman godinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter