0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: ‘Karamele’ zadržale šansu da se domognu Evrope (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.19 u 23:06

Fudbaleri Evertona savladali su Barnli rezultatom 2:0 u meču pretposlednjeg, 37. kola Premijer lige.

Od samog početka utakmice stavila je ekipa sa Gudison Parka do znanja rivalu da je glavni cilj pobeda, a do nje su došli zahvaljujući udarcu Rišarlisona koji je pogodio Ben Mia i završio u mreži gostiju u 17. minutu, da bi potvrda usledila tri minuta kasnije. 

Šutirao je Dinje sa ivice kaznenog prostora nakon dugog napada Evertona, Hiton je uspeo da odbije loptu ali je na nju naleteo Kolman i prosledio je u praznu mrežu za 2:0.

U nastavku meča Everton je nastavio da dominira, u par navrata mogao je Rišarlison da reaguje bolje, nije se proslavio ni Sigurdson, koji je odigrao verovatno svoj poslednji meč pred domaćim navijačima kao fudbaler Evertona, da bi i Lukman uputio pravu „bombu“, ali gola nije bilo u sam smiraj meča.

Pobedom nad Barnlijem Everton je prišao na bod minusa u odnosu na Vulverhempton i veru da mogu do sedmog mesta, koje bi moglo da vodi u Ligu Evrope, dok je Barnli siguran na 15. poziciji.

Premijer liga, 37. kolo:
Everton – Burnli 2:0 (2:0)
(Mi 17ag, Kolman 20)

subota:
13.30 Bornmut – Totenhem
16.00 Vest Hem – Sautempton
16.00 Vulverhempton – Fulam
18.30 Kardif – Kristal Palas
20.45 Njukasl – Liverpul

nedelja:
15.00 Čelsi – Votford
15.00 Hadersfild – M. Junajted
17.30 Arsenal – Brajton

ponedeljak:
21.00 M. Siti – Lester

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter