0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MARKA PIŠE: Tadić ponuđen Realu, ‘kraljevi’ bi radije Jovića!

Objavljeno: 03.05.19 u 13:27

Srpski vezista nedavno je bio ponuđen ‘kraljevskom klubu’.

Sjajnim igrama ove sezone, arhitekta igre Ajaksa privukao je pažnju evropske javnosti, a onda i ne čudi interesovanje brojnih klubova.

Kako piše španski list ‘Marka‘ zastupnici Dušana Tadića su nedavno ponudili madridskom Realu vezistu, ali su ipak dobili negativan odgovor. Odgovor na ponudu bio je negativan, te da je prepreka u relizaciji posla to što Tadić gazi 31. godinu života i da im je potreban mlađi igrač. Ove sezone Srbin igra na vrhunskom nivou, a 34 gola i 21 asistencija najbolja su potvrda toga i ostaje žal za vremenom koje je ‘protraćio’ u Sauteptonu, koji je bez ambicija.

U istom tekstu, prestižni list navodi i da Real nije odustao od dovođennja drugog Srbina, Luke Jovića. Problem kada je aranžman između timova iz Madrida i Frankfurta u pitanju leži u 60 miliona evra, koliko iznosi donja granica Ajntrahta. Postoji mogućnost da ‘kraljevi’ obore cenu tako što bi poslali nekog mladog igrača na pozajmicu, psekuliše se da bi to mogao da bude Raul de Tomas, ali ostaje da se vidi da li će im to i poći za rukom.

Na kraju poručuje se da interesovanje za Jovićem se nije ugasilo ni kod Barselone i Bajerna koji iz prikrajka čekaju rasplet i ne žele da u stvaraju fokus u javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter