5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA SE OVO NEĆE DOPASTI: ‘Simbol bešćašća’ i ‘organizator pljačke’ deli pravdu Partizanu protiv Napretka

Objavljeno: 03.05.19 u 00:00

Utakmica između Partizana i Napretka se igra u nedelju od 16 časova. Odluka Sudijske komisije FSS-a se neće dopasti Partizanu.

Crno-beli su nakon poraza u Nišu upravo delioca pravde Bojana Nikolića okarakterisali kao ‘simbol beščašća’ i ‘organizatora oružane pljačke protiv Partizana’. Klub sa Čaira tada je savladao Partizan sa 3:1. Upravo će Nikolić deliti pravdu na narednom meču Partizana u kojem će u nedelju crno-beli dočekati Napredak.

Partizanu je pobeda protiv Napretka preko potrebna u borbi za Evropu, a podsećanja radi prethodni meč u Kruševcu između ova dva rivala pripao je ‘Čarapanima’ uz minimalnih 1:0.

Nema sumnje da će se u narednim danima iz Humske 1 glasno govoriti o odluci da upravo Nikolić bude sudija u utakmici koja bi mogla biti od presudnog značaja za Partizan, a videćemo hoće li uspeti da promene mišljenje čelnika Sudijske komisije.

0
0

5 Komentara

  1. Nije uspio Siroki, pa su sada angazovali proverene snage. A za ovoga sto je ostavio celi roman od komentara mogu samo da kazem da nijedan sudija i ne moze odgovarati Partizanu kada ih delegiraju Mrakic, Majo Vujovic, Terzic i Kokeza. Sta ovaj pametnjakovic ima da kaze, recimo, na izjavu Krunica da su ga za trenera Cuklarickog postavili Terzic i Kokeza i kojima se zahvaljivao do neba na RTS-u? Bas bih voleo da nesto napise na tu temu.

    0
    0
    Odgovori
  2. FSS ZAJEDNO SA MRAKICEM
    POKUSAVAJU DA PONIZE
    PARTIZAN. VI IZ PARTIZANA
    ZASTO CUTITE NA OVE
    DEVIJACIJE. SRAMOTA. PLEASE

    0
    0
    Odgovori
  3. A ima li jedan sudija da njima odgovara da oni ne kukaju ? Sto ne daju opremu onom prolupalom Panticu da im sudi…Tako im nije valjao protiv Lucana pa ih on spasio.Smorili su vise i svoje navijace ja mislim.Mada negde sam procitao da oni kao hoce da se bore protiv cirkuzantskog prvenstva. I ja sam a to ali gde su bili dok su osvajali titule? Tada su uzivali u namestanjima i pevali k…a umire k…a gasi se.Dok su njih 10-ak javno izasli i tvrdili da je Partizan sa njima namestao niko nikada nije reagovao.Partizan je jedini klub u svetu koji je TRI UZASTOPNE PRVENSTVENE UTAKMICE odigao prelaz iz keca u dvojku ili dvojke u keca.To je sigurno bilo regularno.Njima je samo neregularno kada oni ne osvajaju titule. I nije toliko vazna titula koliko je vazna pozicija za kvalifikacije nekog evropskog takmicenja.Kao prvak imas dve sanse i slabije protivnike.Nema protivnika iz liga petice.A u Evropi je lova jer UEFA daje silne milione samim ulaskom u neko evropsko takmicenje.S’obzirom da njima preti bankrot i da im je lova neophodna,jedina nada im je da budu sampioni pa da pokusaju da udju u neko od tih takmicenja.Kada budu poceli sa ciscenjem prevaranata od sebe tada imas prava da napadas drugog i da se kompletna liga ocisti od svega.Slazem se ja da je cirkus,cirkus je vec 20 godina ako ne i vise.Partizan je zapoceo sa prevarama a drugi su samo nastavili.I ove sezone Partizan je namestio da izgubi od Spartaka a isto tako i od Napretka ne bi li oni potpisali reprogram.I da se kladimo da sledece sezone Partizan ima po sest bodova od te dve ekipe.Javor im usao u ligu,to je jos sest.Najregularnije je bilo kada su predsednici Hajduk Kule.Borce,Metalca i jos ponekih timova bili istovremeno u upravi Partizana.Jel tako?Ili Tole predsednik FSS-a a istovremeno clan uprave Parrtizana.Pa super je ta regularnost bila.Da se vratimo u to vreme.Konstantno neka prica drzava pomaze Zvezdi,a kada trebala licenca da se plati Partizanu uplacena,Zvezda pustena niz vodu i ostala bez Evrope a samim tim pruzena sansa Partizanu da igra umesto nje i zaradi a Zvezda poslata u dubiozu.Ove sezone opet Partizanu placena licenca uz pomoc drzave.Dobili Teleoptik od drzave,drzava otela vojsci stadion i dala ga Partizanu. Nikada nisu dali novac Hajduku iz Kule za Fejsu preko milion eura, nikada nisu dali sest miliona eura Banatu za Zorana Tosica, nikada nisu dali sest miliona eura BSK-u iz Borce za Savica. Sve im je to oprosteno a konstantno kukaju da drzava pomaze Zvezdi dok se istovremeno toj drzavi zahvaljuju.To im je politika i u kosarci.

    0
    0
    Odgovori
    • E JAK SI STRUCNAK, DRUGI
      COVIC. GODINAMA MUZETE
      DRZAVU ,I SVE VAM MALO.
      MNOGO STE RAZMAZENI,ALI
      NISTE VI KRIVI NEGO ONAJ
      STO VAM DAJE. OBRAZ DJON

      0
      0
      Odgovori
      • A odgovore nemas za navedene prelaze, za izjave Dmitrovica,Pejovica,Radovanovica,Mateusa,Pjera Boje,Asprogenirga,Brane Ilica i ostalih? Nemas odgovore za novac koji je Partizan ostao duzan klubovima? Za to sto su predsednici tadasnjih superligasa istovremeno bili u upravi Partizana? Tadasnji predsednik FSS-a takodje istovremeno u upravi Partizana. Jesam li slagao sta?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter