2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI POZIVAJU NAVIJAČE: Obezbedite kartu za osvajanje tituele!

Objavljeno: 03.05.19 u 10:59

Još korak deli pulene Vladana Milojevića od titule.

Crveno-beli fudbaleri u nedelju od 18 časova dočekuju Mladost u 35. kolu plej-ofa Superlige, a poznate su i cene ulaznica i termini prodaje za taj susret.

Crvena zvezda će priliku da obezbedi zvanje novog-starog šampiona imati protiv ekipe iz Lučana u petoj rundi plej-ofa pred svojim navijačima. U slučaju trijumfa, crveno-beli bi napravili dovoljnu bodovnu razliku u odnosu na drugoplasirani Radnički, bez obzira na rezultate Nišlija do kraja sezone i tako osigurali osvajanje titule.

Prodaja karata putem interneta na sajtu iticket.rs za meč protiv Mladosti već je u toku, a od subote ulaznice će biti dostupne i na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’, koje će dan pre meča biti otvorene od 11 do 17 časova, a u nedelju od 11 sati do početka susreta.

Cene ulaznica su:

Sever – 300 dinara
Istok – 400 dinara
Zapad – 500 dinara

– Utakmica za šampionsku krunu više je nego dovoljan razlog da tribine Marakane budu što punije i da crveno-beli zajedno sa navijačima proslave 30. titulu. Zato fudbaleri pozivaju sve zvezdaše da dođu u što većem broju u nedelju od 18 sati i pruže im neophodnu podršku kao i uvek, stoji u poruci iz Ljutice Bogdana.

0
0

2 Komentara

  1. Nije ovo bio samo šamar realnosti za kako ti kažeš prebogate evropske klubove već je ovo i šamar realnosti za Zvezdu, koja je svoju školu fudbala preselila u tamo neki Grafičar u treću ligu “Beograd”. Umesto da se igrači iz njene škole kale uz ekstra igrače Marina, Ivanića, Jovančića, Borjana i Pavkova, oni su pušteni niz vodu, a uz njih se “kale” odnosno šlepaju drugorazredni afrički “kapitalci” i bezvredni srpski povratnici iz inostranstva, koji su bili standardne rezerve, kao Savić, Stojković, Čaušič, Milijaš, Jovičić! Kako možemo ići napred uz ovako retrogradno shvatanje fudbala od strane onih koji vode Zvezdu?! Da li oni uopšte znaju da je Ajaks sa većinom igrača iz svoje škole, stigao do polufinala LŠ?! Ne, ne, oni to ne znaju, jer oni žive u odvojenoj stvarnosti tamo negde na 10 hiljada metara visine, ali kada padnu pad može da bude veoma bolan, ako iz igre Ajaksa ne izvuku neke pouke!

    0
    0
    Odgovori
  2. Već sam “x” puta pisao u komentarima da se gledaoci pozivaju samo pomoću dobre igre a nikako nekakvim hipotetičkim obećanjima i na kartu romantičarskog zanosa! Prema tome efekat će biti isti što se tiče posete, kao i na derbiju! Džaba Zvezdi dobri rezultati, jer oni su postignuti na svežinu i inspiraciju nekoliko pojedinaca ekstra klase a nikako dobrom igrom ekipe, jer igre uopšte nema! Dovoljno je samo videti Ajaks u LŠ i njihovog trenera Erika ten Haga, koji je na brutalan način pokazao prebogatim evropskim klubovima, kako se može na relativno jevtin način napraviti uspeh u evropskom fudbalu, pomoću većine igrača selektiranih iz svoje škole fudbala! To je bio šamar realnosti! Naravno, Ajaks u svojim redovima nema neupotrebljive za Evropu drugorazredne afričke “kapitalce”, koji kao balast opterećuju Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter