0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

PRIČALO SE O VELIKANIMA: A, evo ko je najbliži tome da dovede Mitrogola…

Objavljeno: 02.05.19 u 18:04

Fulam je izgubio premijerligašku bitku i vraća se u Čempionšip, ali ta sudbina po svemu sudeći neće zadesiti Aleksandra Mitrovića.

Tim sa ‘Krejven Kotidža’ se polako priprema za povratak u niži rang, a kako bi obezbedio miran život verovatno će krenuti u rasprodaju najboljih igrača. Na spisku za odlazak je i srpski golgeter Aleksandar Mitrović.

Prethodnih meseci pominjali su se razni timovi sa ‘ostrva’, a prednjačila su dva velikana Totenhem i Vest Hem. Ipak, kako javlja ‘Miror’, Aleksandru Mitroviću je najbliži još jedan ‘davljenik’.

Naime, kako prestižni ostrvski list piše, trener Brajtona Kris Hjuton je odlučio da na leto napad pojača srpskim reprezentativcem. Brajton je Mitrovića želeo i u januaru, ali je Fulam tada odbio cenu od 12 miliona evra. Nema sumnje da bi nova ponuda sa ‘Ameksa’ bila daleko veća, ali je prvo potrebno da plavo-beli izbore opstanak u Premijer ligi, a blizu su toga.

Aleksandar Mitrović je ove sezone u dresu Fulama na 35 utakmica postigao 11 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter